23 juni 2011

Nellies sista dag på "dagis"

Jodå,jag är medveten om att det numera heter förskola och inte dagis. Men det bryr vi föräldrar oss inte särskilt mycket om för vi kallar det ändå för dagis. Idag var det Nellies sista dag på Västanvindens förskola. Det känns, av flera anledningar, en aning vemodigt. Dels för att Nellie trivts där men också för att hon kommer sakna de små barnen. De små barnen kommer dessutom att sakna henne, för de ser upp till henne och hon är väldigt hjälpsam och mån om de mindre barnen. En annan anledning till att känna vemod är att tiden går så fruktansvärt fort. Det är nästan fem år sedan jag under en veckas tid skolade in Nellie och man frågar sig vart åren däremellan har tagit vägen?


Nellies bästa dagiskompis Andrea började på exakt samma dag och nu visade det sig att de också slutar på samma dag. Så idag åkte vi till dagis en timme tidigare än normalt. Detta för att Nellie skulle få äta frukost med sina kompisar och jag skulle få en chans att ta lite bilder för att dokumentera denna händelse.

Nu blir det först ett långt härligt sommarlov och sen börjar den långa färden genom skolsystemet för vår lilla älskade Nellie. Vi hoppas att hon ska trivas på den färden och vi ska göra allt vi kan för att hjälpa henne på den vägen. Precis som vi gjort för våra två andra barn. Så njut nu av sommarlovet Nellanpellan så tar vi nya tag den 15 augusti.

Inga kommentarer: