14 januari 2011

Klaus Wunderlich död men inte bortglömd


Så var den sista punkten på denna veckas att-göra lista struken. Måste säga att inte mycket kan mäta sig med känslan av att se en diger lista där alla punkter har fått ett rakt och prydligt streck dragit över sig för att markera mission completed.


Nu ska jag ta fem minuter för att tänka in nästa veckas planering (för det har vi fått utbildning på) så att man får en flygande start på nästa veckas arbete.


16.00 är det dags för functional toning som är ett helt nytt gruppträningspass på Actic Halmstad. Jag testade en variant under öppet hus veckan och det var jobbigt och krävande men jävligt kul.


För övrigt tycker jag att det är dags att elorgel kommer tillbaks i musiklivet. Lyssna bara på Klaus Wunderlich denne fantastiske virtuos som kan förstöra vilken hitlåt som helst.....
Vem tror ni är guru för alla de orgelspelare som förgyller matchavbrotten för NHL-hockeypubliken ? Naturligtvis Klaus Wunderlich som för övrigt inte alls är död utan lever undercover under det tagna namnet Björn Karlsson... Det ser man ju om man tittar på bilden...

Inga kommentarer: